Over Petra Berends

 

Juwelier Goudsmederij Petra Berends is een vooruitstrevende, dynamische, elegante en moderne juwelenboetiek.

Sinds 1997 gevestigd in één van "De Gouden Straatjes" in Haarlem, en inmiddels al 26 jaar een gerenommeerd begrip in Nederland.

Ambacht, creativiteit en vakmanschap staan bij ons centraal, net zoals klantgerichtheid, service, betrouwbaarheid en kwaliteit.

In onze winkel is een brede en veelzijdige collectie te vinden, variërend van gouden en zilveren sieraden, handvervaardigde designsieraden, diamanten, kleuredelstenen, parels, second-life sieraden, vintage sieraden tot custom-made sieraden.

Petra's sieraden zijn exclusief, elegant, modieus en tijdloos. Ook kunnen sieraden bij ons worden gerepareerd.

Petra en haar medewerkers zijn ten minste opgeleid tot goudsmid, waardoor er deskundig advies gegeven wordt bij uw aankoop, terwijl uw huidige sieraden worden nagekeken en schoongemaakt.

Minimaal tweemaal per jaar brengt Petra Berends een nieuwe collectie, designstukken of uitbreiding van een bestaande collectie uit.
Petra houdt van mensen, ontwerpen en ambacht, waardoor zij het heerlijk vindt om met de klant het sieraad te vinden dat perfect aansluit bij zijn of haar wensen en karakter.

Is het niet in onze boetiek? Dan kan dit bij haar of haar medewerkers ontworpen en gemaakt worden in Petra's eigen atelier.

U bent van harte welkom in onze boetiek.

Juwelier Goudsmederij Petra Berends

Spekstraat 1

2011 HM Haarlem

Nederland

tel: 023-5322233